Använd ditt friskvårdsbidrag – rabatt på träningskort hos flera kedjor

  1. Som en del i vårt arbete med att erbjuda dig som medarbetare bra förmåner så har vi skrivit avtal med fyra leverantörer av friskvård och träning. Avtalen innebär att du som anställd på Sodexo AB och Circles AB, får väsentligt lägre pris på träningskort om du tränar hos dem. Avgörande för oss vid valet av leverantörer har varit att de tillsammans ska täcka upp så många orter som möjligt där vi är verksamma.

För att teckna träningskort till rabatterat pris tar du bara med dig din lönespecifikation eller annan dokumentation som intygar din anställning hos Sodexo till närmaste anläggning. Läs mer nedan om deras verksamheter och var de finns på respektive hemsida.

Friskvårdsbidraget
Kom ihåg att du som anställd har rätt till friskvårdsbidrag för träning. Bidraget varierar mellan våra verksamheter så kontakta din chef som kan berätta vad som gäller för dig.

Läs mer om friskvårdsbidraget och vad du kan använda det till här >

Lycka till med din träning!

Anläggningar där du som Sodexomedarbetare har rabatt på träningskort:

Nordic Wellness (f.d. Sportlife) finns på ett 80-tal anläggningar och erbjuder olika träningskort som skiljer sig lite i olika delar av landet. Du som anställd erbjuds bra rabatt. Obs! Med undantag från s.k. licenstagarklubbar och anläggningar inom region ”VästSverige”, detta på grund av att dessa anläggningar avyttrats.

Läs mer på deras hemsida. www.nordicwellness.se

World Class finns på 17 olika anläggningar och erbjuder bra rabatter.

Aktuella rabatter hos World Class >
Läs mer på www.worldclass.se

Fitness24Seven
Träna när du vill, var du vill hos Fitness24Seven på över 100 anläggningar i Sverige.

Erbjudande från Fitness24Seven
Gymkarta
Läs mer på: www.fitness24seven.com

 

Speak Your Mind

*