Årets stora Fairtradefika den 15 oktober – registrera din fikapaus på fairtradechallenge!

Den 15:e oktober är det dags att fika igen. Det är nu årets stora Fairtradefika infaller. Hela Sverige fikar – fikar du? Registrera fikapausen och hjälp Sodexo klättra högt på listan!

Registrera din och dina kollegors fikapaus på www.fairtradechallenge.se . Välj vårt gemensamma lag i rullgardinsmenyn: Sodexo! Hur högt upp på topplistan kan vi klättra? Uppmuntra även gäster och kunder att ansluta sig till vårt lag.

Lägg gärna upp en bild på ditt/ert fika på vår Sodexo Sverige-sida på Facebook också (inlägg från besökare till vänster på sidan) https://www.facebook.com/sodexosverige

16 miljoner Fairtradecertifierade koppar kaffe
Förra året serverade Sodexo i Sverige över 16 miljoner Fairtradecertifierade koppar kaffe. Vi vill spela en viktig roll i lokala samhällens ekonomiska och sociala utveckling och förbättra livskvaliteten för människor som lever i utsatthet.

En del i detta arbete är att fortlöpande öka andelen Fairtrademärkta varor som ger odlare och anställda i länder med utbredd fattigdom möjlighet att förbättra sina arbets- och levnadsvillkor.

Azita Shariati, Fairtradefika

Speak Your Mind

*