Årets vardagshjälte arbetar på Sodexo!

Vi gratulerar Taria Olsson i Göteborg som välförtjänt har fått priset Årets Vardagshjälte i CLEAN Bright Awards.

Clean Bright Awards är ett branschpris som lyfter fram förebilder och framtidslöften inom städ-, sanerings- och tvätteribranschen.

Priset delades ut som den sista programpunkten på Clean & Facilitymässan i Kista den 28 september.

Femton finalister som representerade fem olika kategorier var på plats med sina hejarklackar och spänningen var stor när de nominerade ropades upp från scenen.

Taria, som till vardags arbetar på vårt uppdrag för Sweco i Göteborg, var nominerad som Årets Vardagshjälte i sällskap av Svenska kyrkans städenhet i Malmö och Karin Lundgren från ISS.

När prisutdelaren från Papyrus Supplies sprättade upp kuvertet och läste motiveringen började det bubbla i Sodexogänget som då förstod att det var Taria som vunnit.

Hon blev applåderad upp på scen, fick blommor, diplom och en present. Det var en mycket glad och lättad Taria som efter fotoblixtarna tog emot grattiskramar och skål från sina Swecokollegor.

”Det här är jätteroligt, men också nervöst. Jag känner mig rörd att min chef, Johan Karlsson, faktiskt har suttit och skrivit ner allt det här fina om mig. Det hade jag ingen aning om”, säger Taria.

Johan kom snabbt på att det var Taria som han skulle nominera, det var på något sätt självklart menar han.

”Jag är speciellt glad att hon vinner i just den här kategorin. Att vara en vardagshjälte stämmer så bra in med Sodexos värderingar om att skapa den bästa servicen varje dag”, säger Johan.

Arrangör till tävlingen är tidningen Rent och i år var det sjätte gången som tävlingen hölls. Sodexo är med som kategoripartner vilket innebär att vi är ett av fem företag som stödjer tävlingen och presenterar en kategorivinnare. I år var det Sodexos uppgift att presentera Årets Framtidslöfte.

Daniel Westerberg, som är distriktschef i Stockholm, Södermanland och Norrland delade ut vinnarpriset till Nathalie Ingmarsdotter från Nässjö kommuns städverksamhet.

”Vår bransch behöver framtidslöften så det kändes hedrande att få vara värd för detta pris”, säger Daniel.

Övriga kategorier som fick varsin vinnare under Clean Bright Awards var Årets Arbetsledare, Årets Glansföretag och Årets Skalman.

Tarias vinnarmotivering:
Taria har ett genuint intresse för att hjälpa andra och att göra sin omgivnings vardag bättre varje dag. Taria skapar god kontakt med kunden och slutkunderna, med kollegor och chefer. Taria föregår alltid med gott exempel och försöker alltid att underlätta arbetet för såväl kunder som för chefer. Taria är alltid positiv och smittar av med sin positiva attityd till såväl kunder som kollegor.

Hon kommer med förbättringsförslag och är mycket uppskattad av alla i sin omgivning. Taria började som lokalvårdare som tonåring och över 20 år senare fortsätter hon att sprida glädje och kunskap omkring sig. Alla större arbetsplatser skulle må bättre av att ha en lokalvårdare som Taria.”

hejarklacken.jpg

Taria påhejades av Cecilia Cederholm, Maria Celinskis, Johan Karlsson, Vreica Ilic och Camilla Ekström som var på plats för att heja fram vinnaren.

Speak Your Mind

*