VD Azita om Quality of Life – livskvalitet, maj 2015

Quality of Life – livskvalitet – betyder olika för olika personer i olika situationer men vi vet att genom vår service kan vi göra skillnad. Det handlar om allt från den fysiska miljön som avgör hur individer trivs och upplever trygghet, hälsa och välbefinnande genom näringsriktiga måltider och balanserad kost till sådant som får individer […]

Sodexo Global Chef Program – Daniel Leidstedt tog svenska smaker till England

Sodexo Global Chef Program är vårt eget internationella utbytesprogram för kockar. Programmet startade 2003 med syfte att öka nöjdheten hos våra gäster på skolor och universitet samt att inspirera och lära ut traditionell matlagning från det egna hemlandet till kollegor. Gästkockarna reser runt i hela världen som ambassadörer för sina egna länders matkulturer och med […]

Sodexos rankning för hållbarhet sätter ribban för branschen

Sodexo belönades med utmärkelserna “Sector Leader” och ”Gold Class” för åttonde året i rad när RobecoSAM presenterade sin rankning av företags insatser inom hållbarhetsområdet. I konkurrens med 3000 företag fick Sodexo högst poäng i sin bransch avseende ekonomiska aspekter och även sociala, vilket är särskilt unikt då företaget har ett stort antal anställda (vi är […]

Sodexos halvårsresultat 2014

All finansiell information från koncernen får inte översättas utan ska förmedlas på engelska. Om du skulle ha några frågor om resultatet, kontakta din närmaste chef. Finansiella höjdpunkter Pressmeddelande om Sodexos halvårsresultat 2014

DU gör skillnad när du ger service! Möt några av dina kollegor i världen som gör samma sak…

Sodexo levererar service för livskvalitet – Quality of Life Services. Tillsammans levererar vi över 100 olika servicetjänster i 80 länder. Du som medarbetare i Sodexo är en del av detta. Vi står för mångfald genom våra medarbetare, genom vår bredd på service och genom de olika miljöer där vi har verksamhet. Varje dag stödjer och […]