Restaurang nedbrunnen på konferensanläggningen Kämpasten

Restaurangen på vår konferensanläggning Kämpasten i Sigtuna har brunnit ned till grunden i samband med en våldsam brand igår kväll (25/7). Verksamheten har varit stängd under sommaren på grund av renovering, och enligt uppgift från Attunda räddningstjänst var byggnaden tom när branden bröt ut och ingen ska ha kommit till skada. Brandorsaken är för närvarande […]

Möt oss i Almedalen

Sodexo är på plats under Almedalsveckan för att knyta kontakter och fortsätta diskutera på vilket sätt näringsliv, politiker och det offentliga kan samarbeta för ett mer hållbart samhälle. På våra agendor finns frågor kring Sveriges tillväxt och kompetensförsörjning. Vi måste hitta samverkansformer för att skapa ett inkluderande arbetsliv. Tröskeln in på arbetsmarknaden måste vara låg […]

VD Azita Shariati finalist till priset Hållbart ledarskap 2018

NMC Nätverket för Hållbart Näringsliv har utsett Sodexos VD Azita Shariati till en av tre finalister till priset Hållbart Ledarskap 2018. Priset delas årligen ut till någon som genom kompetent ledarskap medverkat till ett framgångsrikt hållbarhetsarbete i organisationen eller samhället i stort. Läs mer >

VD Azita Shariatis månadsbrev

Sommaren är här och jag hoppas att den stannar kvar. Jag satt igår kväll på min altan och reflekterade över de senaste 8 månaderna som har gått sedan jag tog ansvaret för Sodexo Norden. Det har varit minst sagt en händelserik tid fylld med glädje, utmaningar och många möten, både interna och externa. Hektisk period […]

Niklas Pallgren vidare i Årets Kock 2018 med tävlingsrecept på sommargös

Läs hela nyheten på vår hemsida

Nomineringarna haglar tätt till White Guide Junior & Senior 2018

Läs om alla nomineringar på vår hemsida: Sodexokock i Gävle nominerad till ”Årets skolkock 2018” Trippla nomineringar till Gävles offentliga måltider Dubbla nomineringar för måltider till skolbarn och pensionärer på Lidingö

Hållbarhetsrapport 2017 finns ute nu

Hämta Hållbarhetsrapporten 2017 här

Svenska Personuppgiftslagen (PUL) upphävs och ersätts av GDPR: Information till våra medarbetare om hantering av personuppgifter inom Sodexo

På Sodexo strävar vi efter att skydda våra medarbetares personliga integritet. Därför vill vi informera er om en viktig förändring kring hur vi kommer att hantera personuppgifter framöver. Den 25 maj 2018, kommer den nya EU-förordningen GDPR (General Data Protection Regulation) börja tillämpas och ersätter då den svenska personuppgiftslagen. Mycket kommer att vara sig likt, […]

SPARX – Nordiskt program för innovation och utveckling

Både Sodexo och servicebranschen som helhet är i behov av utveckling och innovation. Det är anledningen till att vi nu tar ett rejält kliv framåt och startar acceleratorprogrammet SPARX. Det är en nordisk satsning där vår ambition är att skapa ett närmare samarbete och lärande tillsammans med entreprenörer som befinner sig i ett startskede. Sodexos styrkor […]

Global Chef: Kristian bjöd amerikanska studenter på svensk finmat

Text: Marie Waldefeldt Foton: Kristians Instagram: insearchfori Global Chef är ett utbytesprogram där kockar anställda hos Sodexo får möjlighet att gästspela i andra länder. I år kom turen till Kristian Eriksson som till vardags är kökschef på AstraZeneca. Efter fyra intensiva veckor med obegripligt stora portioner är han glad att de gamla kockkläderna fortfarande passar. […]