Dubbla nomeringar i White Guide Junior för Sodexos skolmat i Täby!

Sodexos platschef Kim Duggin har nominerats till ”Årets måltidschef 2019”. Åva gymnasium, där Sodexo lagar maten, är nominerad i kategorin ”Årets skolrestaurang 2019”. Juryn i White Guide Junior har besökt drygt 250 förskolor, skolor seniorboenden i jakten på bästa engagemang och utförande.

White Guide Junior är den enda tävlingen i Sverige som bedömer helheten. Man bedömer smak och näring men tittar även på parametrar så som måltidsmiljö, service och hållbarhet. Syftet är att höja kvaliteten på den offentliga gastronomin genom att lyfta fram och sprida goda exempel.

Det är mycket glädjande att juryn har noterat det engagemang och den kompetens som finns i skolköken i Täby. En del av framgångarna hänger samman med vårt fina samarbete med skolorna och kommunen. Vårt gemensamma mål är att göra måltiderna så bra som möjligt för eleverna”, säger Kristoffer Bereda, distriktschef Sodexo.

Sodexo gläds också åt nomineringen i kategorin ”Årets gastronomiska rektor 2019”. Sedan några år tillbaka har Sodexo ett nära samarbete med Kicki Blomberg som är rektor på Vittraskolan på Lidingö.

Vinnarna offentliggörs på White Guide Junior-galan i Malmö den 17 september.

Kontakt
Kristoffer Bereda
Telefon: +46 8 5788 5608
E-post: kristoffer.bereda@sodexo.com

Eva Kristensson, Kommunikationsdirektör Sodexo
Telefon: +46 8 5788 5963
E-post:
eva.kristensson@sodexo.com

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.