Elmia Game Fair i Jönköping med uppskattad mat & dryck från Sodexo

Elmia Game Fair är jaktmässan för alla som älskar natur, friluftsliv och jakt. När många delade ledigheten under Kristi Himmelfärdshelgen med sina nära och kära så fanns Sodexos medarbetare på nämnda mässa i Jönköping den 9-11 maj och firade med besökarna.

Game Fair lockade ungefär 21 000 besökare från hela Norden med ett brinnande intresse för jakt, fiske, djur och natur.

Ahmed Aly, Sodexos platschef för Elmia Restauranger i Jönköping, berättar om Sodexos uppskattade mat- och dryckverksamhet under mässan.

”Skog & Vilt var temat på en av restaurangerna, ”Club Elmia”, med en fantastisk meny som komponerades och lagades av vår chefskock Bo Svensson. Restaurangen fick lite touch av skogsmiljö med doft av gran, kamouflagenät och jakttroféer hängandes på väggarna.

När hovmästare Lars Lindahl för tredje dagen i rad såg krögaren Leif Mannerström ätandes i restaurangen skojade han lite med honom och frågade om han visste om att det fanns fler restauranger på Elmia och fick svaret: < Det här är JÄTTEGOTT – smakar perfekt! >

Ute i en av de stora mässhallarna hade vi en bar med afrikanskt tema. Här kunde man umgås och titta på jakttroféer från Afrika och njuta av hela tolv olika sorters öl. Denna plats blev otroligt populär!”

Sodexomedarbetare med Leif Mannerström på plats under Elmia Game Fair, från vänster:
Helena Furenbrink, Lars-Magnus Swenson, Bo Svensson, Lars Lindahl, Leif Mannerström, Tomas Karlsson, Ahmed Aly och Christer Åhning

Speak Your Mind

*