Erbjudanden till Sodexomedarbetare från Circles – via MatHem & HomeMaid (gäller vissa orter)

Sedan 2007 har Circles hjälpt till att skapa balans i livet och göra en bättre vardag!  Circles använder sig av kvalitativa samarbetspartners som står för kvalitet, trygghet och kompetens.

Vi vet att vid vissa tidpunkter i livet räcker man inte till. Barnen får långa dagar på dagis och familjen i övrigt hinns inte med. Många har svårt att få ekvationen arbete, familj och vänner att gå ihop. Då kan hemstädning och andra hushållsnära tjänster vara en lösning.

Välkommen till en enklare vardag med oss!

SKAPA ETT KONTO OCH BLI MEDLEM HOS CIRCLES FÖR ATT KUNNA TA DEL AV DESSA ERBJUDANDEN FRÅN MATHEM OCH HOMEMAID

Att skapa ett medlemskonto är kostnadsfritt och utan förpliktelser.

För att bli medlem, gå in på www.circlesservice.se

Fyll i dina personuppgifter och ange behörighetskod. För behörighetskod till Stockholm Göteborg och Malmö, kontakta Circles:
Telefon : 0046 771 34 00 00
E-post : circles.se@sodexo.com

 

Circles Sweden och MatHem inleder ett samarbete med ett tydligt gemensamt fokus, att förenkla för människor i en stressig vardag.

Circles medlemmar erbjuds att ta del av smarta och tidsbesparande tjänster både på arbetet och hemma (gäller vissa orter).

MatHem.se är Sveriges största matbutik på nätet med över 10 000 varor och ett brett ekologiskt sortiment. MatHem levererar i obruten kylkedja till kunden.

”Vi arbetar hela tiden med att utveckla vårt tjänsteutbud för att så bra som möjligt möta människors dagliga behov. Vårt mål är att underlätta i en stressig vardag och vad kunde då vara mer passande än matleveranser direkt hem till dörren”, säger Carola Kindberg Nilsson, VD på Circles.

Samarbetet inleds då både Mathem och Circles erbjuder en modern tjänst i tiden. Hemleverans av dagligvaror och färdiga matkassar ger en extra dimension av worklife balance.

Erbjudande till Sodexomedarbetare
Nu har du som är anställd hos Sodexo, på nedan orter, möjlighet att erhålla MatHem via din conciergeportal och där kan du även ta del av alla fina medlemserbjudanden.

Circles kommer i och med samarbetet att kunna erbjuda matleveranser till sina medlemmar i Stockholm, Uppsala, Södertälje, Västerås, Enköping, Göteborg, Borås, Malmö. Lund, Helsingborg, Ystad och Båstad.

”Det ska bli spännande att få vara med och utveckla Circles erbjudande till sina medlemsföretag”, säger Dan Rexhammar på MatHem. ”Circles är på många sätt en pionjär inom sitt segment. De har öga kvalitetskrav på sina partners sedan starten och vi vill gärna vara en del i ett samarbete med branschens mest moderna och innovativa företag.”

MatHems erbjudande:
Hos oss hittar du ett brett sortiment med allt från dagligvaror till delikatesser och ett stort ekologiskt utbud. Våra bilar är utrustade med kyl och frys vilket innebär att vi kan garantera en obruten kyl- och fryskedja av våra varor. Fräscht ända fram till dörren!


HEMSTÄDNING MED HOMEMAID
Nu har du som är anställd hos Sodexo, på nedan specificerade orter, möjlighet att erhålla kvalitativ hemstädning till ett förmånligt pris.

Hemstädning finns representerat i följande orter: Stockholm, Malmö, Helsingborg, Göteborg, Halmstad, Kristianstad, Linköping, Västerås, Uppsala, Falun, Gävle och Sundsvall.

Använd erbjudandet om kostnadsfritt hembesök.

Kontakta Circles för mer information om vad erbjudandet omfattar.

Telefon : 0046 771 34 00 00
E-post : circles.se@sodexo.com


Speak Your Mind

*