FC Sodexo – fina bollpojkar på finest!

Göran Pändel Berggren, köksmästare i Uppsala, berättar att han drog ihop ett gäng kollegor från Sodexo till Café Operas Football Challenge på Stockholms Stadion i söndags den 8 juni. Turneringen är en årlig aktivitet där lag från Stockholms restaurangvärld gör upp om titeln. I år deltog 19 lag från bland andra Hilton Slussen, Golden Hits, Berns, Café Opera och Friday’s.

FC Sodexo bestod av en skön mix av spelare med olika bakgrund, arbetsuppgifter och arbetsplatser. Här fanns medarbetare som jobbar i kök, med fastigheter och teknik, inom städ och som chefer – några på Västbergakontoret, några i Uppsala och Tumba.

Enligt lagkapten Göran så var Sodexo med den här gången för att ”se och lära”. Motståndet var mycket bra i de tre matcher som spelades. Så vi nöjer oss med att säga att FC Sodexo hade väldigt roligt och lämnar matchresultaten därhän 🙂

Efter turneringen blev det bankett för spelarna och sedan öppen efterfest. Självklart hittar man dessa fina bollpojkar på finest.se.

FC Sodexo:

FC Sodexo, Café Opera Fotboll Challenge

Övre raden, stående från vänster:
Simon Granlund (ej Sodexo – inlånad brorson till Sodexoiten Peter Granlund), Göran Pändel Berggren, Brian Fennimore, Hassan Hamdan, Johan Karlsson, Peter Granlund

Nedre raden, knästående från vänster:
Johan Lannér, Semi Sandberg, Apostlos Agustvis, Erik Wennerholm, Ulrik Eriksson

Speak Your Mind

*