Gruppledare Jacob Dreyer, finalist i CLEAN Bright Awards 2017, kan bli ”Årets framtidslöfte”

Göteborg fortsätter att leverera! Även i år kommer en Sodexofinalist i CLEAN Bright Awards från västkusten.

Gruppledare Jacob Dreyer är finalist i kategorin ”Årets framtidslöfte”.

Priset delas ut till en yngre person med stor potential som med sina egenskaper har stora möjligheter att i framtiden sätta prägel på branschen och premieras för kreativitet, nyfikenhet, engagemang och nytänkande.

Vi håller tummarna för Jacob när vinnarna i samtliga kategorier utses på branschmässan CLEAN & FACILITY i Jönköping den 26 september klockan 15:00 vid en prisutdelning på scenen i mässhallen.

Jacobs motivering till ”Årets framtidslöfte”:
Jacob Dreyer ställer alltid upp och lämnar aldrig något åt slumpen. Han har tydlig struktur i allt han gör, hittar lösningar på problem och nya möjligheter i det dagliga arbetet.

Han började på vår restaurangsida innan han hoppade på städsidan, med storstäd. Sedan dess har han gått vidare och fått kunskaper inom städsidans flesta områden.

Idag är Jacob gruppledare med koll på scheman, bemanning och alla våra system, samt god planering av periodiserade arbeten. Han har stor potential.

Jacob vill först och främst uttrycka sin tacksamhet till sin arbetsledare Ove Dabrowski och Multi Site Manager Patrik Ekstrand för nomineringen. Han känner sig väldigt hedrad och summerar sin tid i Sodexo så här långt.

”Jag började på Sodexo som sommarjobbande student 2009 hos en av Sodexos kunder som lokalvårdare. De följande åren fortsatte jag kombinera studierna med sjuk- och semestervikariat hos flera av våra kunder. Allt eftersom man samlat på sig mer rutin så övergick arbetssysslorna till periodiska arbeten såsom golvvård, fönsterputs och storstäd.

Jag beslutade mig till slut att lägga studierna på is och fick en längre visstidsanställning där jag kombinerade morgonstäd med en tjänst på en av våra restauranger som diskare och ”alltiallo”. Jag fortsatte förkovra mig och började göra andra köksuppgifter såsom servering, bar och kassahantering. Jag kände stort intresse och önskar alltid hålla en hög servicegrad mot alla våra kunder och brukare.

Sedan några år arbetar jag som gruppledare på ett stort arbetsledarområde där jag trivs väldigt bra och i stort sätt dagligen ställs inför nya utmaningar. För ett år sedan började vi genomföra en omfattande omstrukturering och tidseffektivisering av våra kunder där jag fått ta ett stort ansvar. Det senaste året har varit otroligt utvecklande och har gett mig bredare kunskaper inom företaget och dess system.

Jag ser ljust på framtiden och mina möjligheter att gå vidare inom företaget.”

Patrik Ekstrand är väldigt glad att ha haft Jacob i sin organisation på ett eller annat sätt under hela tiden.

”Som jag sagt tidigare så finns han alltid där, alltid beredd att hjälpa till och lösa problem oavsett storlek och komplexitet. Han är heller inte rädd att anta nya utmaningar, vilket vi ofta ställs inför. Jag håller såklart båda tummarna och önskar Jacob lycka till!”

Jacob kommer att ha sällskap av både Ove och Patrik när vi får veta hur det går i Jönköping. Oavsett resultatet säger vi stort grattis till finalistplatsen!

Om CLEAN Bright Awards
CLEAN Bright Awards är branschpriset som lyfter fram förebilder och framtidslöften inom städ-, sanerings- och tvätteribranschen. Med priset vill man lyfta fram inspirerande personer som förebilder och sprida kännedom om goda exempel på konkreta lösningar och satsningar som stärker branschens ställning som ansvarstagande och med stor utvecklingspotential. Samt att öka stoltheten för att tillhöra och verka i branschen.

Tre finalister i varje kategori utses och vinnaren i varje kategori presenteras på branschmässan CLEAN & FACILITY den 26 september i Jönköping. Arrangör är tidningen RENT.

Speak Your Mind

*