Jönköpingsgalan på Elmia – en välkomponerad kväll med Sodexos medarbetare vid rodret

Klockan 18.00 den 25 januari slogs portarna upp till årets Jönköpingsgala för att ännu en gång uppmärksamma och hylla regionens personer, företag och organisationer för deras insatser, engagemang och bidragande till att föra Jönköpings län framåt.

En av Elmias stora hallar hade förvandlats från tom och betongklädd till en sal fylld av värme, glamour och med en atmosfär som nästan gick att ta på.

Närmare 800 välklädda och förväntansfulla gäster var på plats och underhölls av konferenciern Kristoffer Appelquist och ett gäng med artister som förhöjde stämningen från scenen tillsammans med alla prisutdelare, talare och pristagare.

Det serverades en utsökt trerättersmeny som komponerats av tre Jönköpingskrogar, där bland andra Tommy Myllymäki från Restaurang Sjön representerade varmrätten. Sodexos medarbetare stod för tillagningen och framställandet av kvällens galameny under ledning av Helena Furenbrink och Bo Svensson.

Totalt var det närmare 80 personer från Sodexo som stod för mat och service och allt som hör därtill med logistik för att en sådan här kväll ska gå att genomföra. Ett stort tack till Gunnar Westerlund, Lars Lindahl och Beata Magnusson och alla andra i serveringspersonalen som bidrog till att leverera den magiska kvällen. 

Det blev ett imponerande evenemang med minutiös planering och noggrannhet, allt som behövdes för en lyckad kväll för Jönköpings galagäster.

Berättat av Ahmed Aly, Platschef Elmia Restauranger

Speak Your Mind

*