Köksmästarträff för inspiration och utbyte

Den 22 november genomfördes en inspirerande köksmästarträff i Stockholmsområdet med medarbetare från åtta olika uppdrag inom Sodexo.

Vi fick en underbar start på dagen genom två härliga studiebesök på Grönsakshallen Sorunda respektive Fällmans kött. 

Vi fick se de nya lokalerna vilket gav en inblick i hur våra varor har det innan de når oss. Det var bra inspiration i form av nya och intressanta produkter som vi fick se.

Mellan studiebesöken åt vi lunch på Sodexos restaurang Stjärnan i samma byggnad som Västbergakontoret. Därefter blev det avfärd till Messingenhuset i Upplands Väsby där vi avslutade dagen med konferens och en trevlig middag. 

Under konferensen gick vi igenom våra olika uppdrag för att diskutera gemensamma fokusområden att titta närmare på. Ämnen som diskuterades handlade bland annat om personalfrågor, ledarskap, råvarusortimentet och utrustning. Alla var överens om att det är viktigt att ta tillvara fördelarna med att jobba i ett stort företag, att dela med sig av kompetensen och jobba mer tillsammans.

Vi som medverkade var:
Antonio Flores Urriola – Johnson& Johnson
Luis Vasconcelos – Astra
Johan Lagergren – IBM
Peter Jacobsén – Mondelez
Patrik Nörring – Messingen
Youef Matta – MSD
Göran Pändel Berggren – GE health care
Erik Magnusson – Large accounts

Vid pennan: Erik Magnusson

Skulle du vilja anordna en köksmästarträff med dina kollegor?

Köksmästarträffar görs på eget initiativ inom våra driftområden. Kontakta din närmaste chef för att diskutera en eventuell träff kollegor emellan, eller kontakta driftområdeschefen.

Här finns kontaktuppgifter till alla driftområdeschefer >

 

Speak Your Mind

*