Mentor Hoxhaj är Kvartalets Sodexostjärna

Mentor arbetar som städare på Galderma i Uppsala och har nominerats av Platschef Mats Johansson och Distriktschef Jenny Sävenhed.

En dag i november mottar en mycket förvånad Mentor Hoxhaj nyheten om att han blivit utsedd till Kvartalets Sodexostjärna. Mentor arbetar som städare på Galderma i Uppsala och har nominerats av Platschef Mats Johansson och Distriktschef Jenny Sävenhed.

Både Mats och Jenny säger att Mentor är en sann förebild som alltid gör sitt bästa för att kunden ska få en bra service.

Dessutom är Mentor en bra kollega. Själv säger Kvartalets Stjärna att han trivs väldigt bra med sina chefer och kolleger. Mentor menar att utmärkelsen inte bara är för honom utan alla hans kollegor.

Mentor kom över till Sodexo sommaren 2017 då Sodexo fick städuppdraget hos Galderma. Uppstarten har gått bra, mycket tack vare Mentors stora kunskap om kunden. Uppstarten gick smidigt och Mentor såg till att allt fungerade. Mentor säger att han trivs väldigt bra hos kunden. Han känner sig alltid välkommen och respekterad.

Kunden väntar sig resultat och för Mentor är det självklart att se till att leva upp till kundens förväntningar. Sodexo ser till att vi städare har bra utrustning och då blir det lättare att jobba, säger Mentor. Vi kan vara stolta över Sodexo menar Mentor och det är  självklart att man som anställd ska göra ett bra ett bra jobb. Det är viktigt att det går bra både för Sodexo och kunden, säger Mentor.

Vår Sodexostjärna har tidigare arbetat som byggnadsarbetare i  Slovenien. Mentor skulle kunna ha fortsatt som byggnadsarbetare även i Sverige men föredrar att arbeta för Sodexo istället för att arbeta i en byggbransch som känns osäker. Här har jag en fast anställning och det känns tryggt, avslutar Mentor vår pratstund.

Anneli Hultman, Förhandlingschef HR

 

Speak Your Mind

*