Nominera förebilder och framtidslöften till Clean Bright Awards 2019 senast den 27 juni!

Har du en kollega eller medarbetare som utmärker sig och gör en särskild insats för Sodexo och städbranschen? Nu har du chansen att lyfta fram en person du tycker förtjänar att uppmärksammas för sitt arbete. Nominera din kollega redan idag till Clean Bright Awards 2019.

CLEAN Bright Awards är branschpriset som lyfter fram förebilder och framtidslöften inom den svenska städ och servicebranschen.

Välkommen att vara med i jakten på branschens talanger och förebilder och bidra till att uppmärksamma dem som leder branschen framåt!

Städbranschens servicenivå och resultat recenseras varje dag och då oftast av fler än den egentliga kunden. Det är många som märker vad som görs och inte görs! CLEAN Bright Awards synliggör krafterna bakom resultatet. CLEAN Bright Awards är priset som jante inte kan ge sig på, tvärtom uppmuntras alla att bidra med kandidater, så att juryn får ett utmanande jobb att välja ut de bästa!

Det handlar om att lyfta fram smarta idéer, genomtänkt företagande och de personliga kvalitéer som bidrar till branschens utveckling inom olika kategorier.

Sodexo är stolt kategoripartner till Årets Framtidslöfte och vi har under flera år haft vinnare i olika kategorier. Låt oss fortsätta på inslagen bana!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.