Ny uppförandekod för affärsintegritet som gäller samtliga Sodexomedarbetare och alla personer som verkar på Sodexos uppdrag

Att genomföra alla aspekter av Sodexos verksamhet med högsta krav på etik och integritet är avgörande för Sodexos mission att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och alla som tar del av våra tjänster, samt bidra till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de samhällen, regioner och länder där vi är verksamma. Affärsintegritet är därför viktigt i våra ansvarsfulla affärsförpliktelser. Sodexos medarbetare och alla som verkar å Sodexos vägnar förväntas följa dessa principer.

Ansvariga för dessa personer måste säkerställa att de följer dessa principer. Alla konsulter eller företrädare ska genomgå bakgrundskontroller för att säkerställa att de inte har eller fått rykte av att ha agerat oetiskt.

Sodexos medarbetare ska inte få andra att agera på ett sätt de inte själva skulle agera på. Alla våra anställda – våra ledare, chefer och medarbetare – förväntas känna till och följa dessa principer.

Sodexos medarbetare får aldrig kompromissa med dessa principer för finansiella eller andra affärsmål eller för personlig vinning.

Det finns en nolltolerans mot korruption, bedrägerier eller olagliga handlingar på de ställen vi är verksamma.

Sodexos uppförandekod för Affärsintegritet

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.