Sodexos 50-årsjubileum under 2016

SDX_Net_RHB_50_years_178x200px_ENSODEXO FIRAR 50-ÅRSJUBILEUM UNDER 2016!

2016 fyller Sodexo 50 år! Detta kommer vi att fira under hela året tillsammans med våra medarbetare, kunder, konsumenter och alla våra andra intressenter. Allt firande kommer att följa samma tema: ”Imagine Quality of Life”.

För femtio år sedan grundade entreprenören Pierre Bellon från Marseilles det som skulle bli ett av de största franska företagen i världen. Vem hade någonsin kunnat föreställa sig det?

Under de senaste 50 åren har Sodexo erbjudit service för livskvalitet som bidrar till ett bättre liv: på arbetsplatsen, i städer, på skolor och universitet samt även under sjukhusvistelser.

Sodexo har under den här tiden konsekvent betonat vikten av livskvalitet och hur det påverkar individuella och kollektiva prestationer. Detta är universellt, oavsett personlighet, bakgrund eller personliga mål.

Världen idag förändras omvälvande och snabbt. Oavsett om det handlar om den dramatiska ökningen av vår äldre befolkning, förändringar i arbetslivet, ökad automatisering, eller den digitala världens omvälvande påverkan, så revolutionerar alla dessa trender våra liv och våra ekonomiska modeller.

Hur mycket plats kommer det finnas kvar för människor i denna nya värld?

Gör som vi, var med och reflektera över och forma framtidens livskvalitet.

För tillsammans kan vi utforma en vision om en bättre värld.

Speak Your Mind

*