Stop Hunger: En godare jul till fler – din julgåva gör skillnad…

Istället för att ge julgåvor till medarbetare, kunder och andra intressenter skänker Sodexo sedan flera år tillbaka motsvarande värde i tid, måltider och donationer till utsatta människor runt om i Sverige genom samarbete med lokala välgörenhetsorganisationer. Framför allt sker detta kring jul men även under vårens Servathon och andra tidpunkter på året.

I samband med jul och vid andra tillfällen i vinter skänker vi mat till stadsmissionerna i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Västerås, Örebro och Kalmar samt till verksamheterna Verdandi i Gävle, Trappanér i Göteborg och Hela Människan i Norrköping.

Dessutom skänker vi pengar till julkampanjer som motsvarar 1 500 portioner till förmån för stadsmissionerna i Stockholm och Uppsala.

Vårt lokala stöd kring juletid och även andra tider på året är mycket uppskattat och vi är väldigt stolta över alla medarbetare som bidrar med sin tid och sitt engagemang för att detta blir verklighet. Stort tack till er alla som bidrar med insatser utöver era ordinarie verksamheter!

 

Bidra till Stockholms stadsmission genom att köpa mat till dig själv
Sodexo har ett mångårigt samarbete med Stockholms stadsmission. Julen 2017 stödjer vi deras verksamheter Crossroads och Äldrecenter med måltider.

Det finns även ytterligare ett sätt för oss att bidra till deras verksamheter som är många fler för olika målgrupper. Alla som blir nya kunder på mat.se och handlar för minst 700 kronor bidrar med 100 kronor till Stockholms stadsmission. Dessutom får du själv 175 kronor i rabatt på ditt första köp. Erbjudandet gäller året ut.

Använd länken nedan och uppge rabattkoden GLENN2017 i kassan.
https://links.shoppingtail.com/go/cv2ubVFzQVu4KrJNzFYeVw

Speak Your Mind

*