Tack för att du bidrar till ett mer hållbart samhälle!

Idag, den 30 november, är det Better Tomorrow Plan Day, och med anledning av detta vill vi passa på att tacka alla våra medarbetare som bidrar till en bättre morgondag och ett mer hållbart samhälle genom sina dagliga arbetsinsatser.

I år har det gått sju år sedan Sodexos globala hållbarhetsprogram Better Tomorrow Plan etablerades. Planen hjälper oss som företag med utmaningen att bidra till ett mer hållbart samhälle. Det långsiktiga programmet omfattar alla 80 länder där vi har verksamhet och bygger på fyra prioriterade områden med 18 olika löften som vi mäter, följer upp och redovisar. Varje månad i Sodexos aktivitetskalender har fokus på ett av de fyra prioriterade områdena:

  • Som arbetsgivare: Att utveckla våra medarbetare och främja mångfald
  • Att minska vår miljöpåverkan
  • Att främja näringsriktiga måltider, hälsa och välbefinnande
  • Att bidra till lokala samhällen där vi har verksamhet

Läs mer om Better Tomorrow Plan >

SODEXO ERKÄNT LEDANDE INOM HÅLLBARHET
Under flera år har Sodexo tagit emot utmärkelser för insatser och utveckling inom hållbarhet. Dow Jones Sustainability Index (DJSI) är ett globalt index för uppföljning av finansiella resultat hos världens ledande hållbarhetsdrivna företag. Indexet bygger på analyser av ekonomiska, miljömässiga och sociala faktorer hos företagen och Sodexo har nu topprankats som ”Industry Leader” för elfte året i rad. Sodexo fick även utmärkelsen ”Gold Class” i rankningen som anses utgöra ett riktmärke för ansvarsfullt ledarskap.

Speak Your Mind

*