Unik utmärkelse från vår kund SCA till Lizabeth Valenzuela

Sodexos medarbetare Lizabeth Valenzuela har fått ta emot ”Grönt kort” av SCA Ortviken i Sundsvall som en av de första entreprenörer som någonsin fått denna utmärkelse.

Grönt kort är en utmärkelse som SCA Ortviken delar ut till någon som gjort en ansträngning utöver det normala inom arbetsmiljö, kvalitet eller service. Lizabeth tog emot ”Grönt kort” av SCA Graphic Papers ledning genom Kristina Enander på Ortvikens pappersbruk den 20 augusti.

Motiveringen lyder:
”Lizabeth bidrar till en god arbetsmiljö på Ortviken genom att utföra sitt arbete som lokalvårdare mycket noggrant och alltid med ett leende på läpparna. Lizabeth är mån om att städningen ska fungera även under hennes ledigheter, kommunicerar på ett bra sätt med personalen och gör ofta det lilla extra.”

Lizabeth Valenzuela har varit anställd hos oss på Sodexo sedan 12 år tillbaka. Magnus Sundberg, Sodexos Multisite Manager, säger:
”Både jag och Lizabeth var aningen pirriga i måndags under denna utmärkelse. Men det var med mycket stolthet i bröstet som jag såg Lizabeth ta emot ”Grönt kort” inför hela SCA Ortvikens ledning. Jag vill tacka Lizabeth för ett fantasiskt arbete under en lång period men även passa på att tacka hela Sodexos team på SCA som gör ett fantastiskt arbete.”

Ortviken är en av världens största producenter av tryckpapper med cirka 600 anställda och ligger i Sundsvall.  Sodexo har haft SCA Ortviken som kund sedan 2004. Vi utför lokalvård, fönsterputs och golvvård samt enklare fastighetstjänster på SCA Ortviken.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.