VD Azita Shariatis månadsbrev till medarbetare, januari 2017

God fortsättning och välkomna tillbaka till jobbet efter jul och nyårsfirande!

Förhoppningsvis har du fått vila och haft tid för återhämtning. Vi har ytterligare ett nytt kalenderår att se fram emot. Ett spännande år fyllt med framgång och glädje. Veckorna efter ledigheten har gått väldig fort och det har hänt ganska mycket på kort tid tycker jag.

Jag har haft ett antal intressanta möten med både våra kunder, medarbetare och framtida kunder. Jag har alltid sagt att jag har världens bästa jobb och sådana möten och även feedbacken som jag får efteråt bekräftar bara min känsla och övertygelse.

Jag vill dela med mig av ett citat från en av våra kunder efter ett besök hos oss:

”Stort tack för en mycket bra dag som gav precis det vi ville ha. Otroligt att ni kunde lägga så mycket tid på oss från er ledning. Mycket värdefullt för oss i framtida funderingar! Särskilt roligt att se hur ni verkligen lever era värderingar även i praktiken, det märktes på era verkligen trevliga och serviceinriktade medarbetare vi mötte! Vi har fått mycket att fundera på!”

Trots att det har gått två veckor sedan jag fick detta mail, blir jag oerhört glad när jag läser det igen.  Vi är ett fantastiskt team som tillsammans levererar värde till våra kunder. Det finns många Stjärnor bland våra medarbetare.

Kvartalets Sodexostjärna
Kan det vara du som är vår nästa Sodexostjärna? Självklart har vi flera tusen stjärnor i vårt företag som varje dag bidrar till bättre livskvalitet för våra kunder och även kollegor men det finns alltid några som gör den lite extra ordinära insatsen för att underlätta vardagen för andra och dess agerande stärker våra värderingar och etiska principer.

Vi har sedan oktober 2016 infört utmärkelsen Kvartalets Sodexostjärna i företaget och alla kan nominera en kollega. Vi kommer att kora vinnaren på kontoret i Stockholm vid våra månadsmöten. Om du är nyfiken och vill veta mer hur det går till, läs mer här >

Slutligen vill jag påminna er igen om vårt absolut viktigaste fokusområdet, Hälsa & säkerhet. Det skulle vara  toppen om du startade varje dag med en minuts säkerhetstänk. På vilket sätt kan du göra ditt jobb säkrare och undvika arbetsolyckor? Det går att förebygga risker och vara steget före en olycka. Ta hand om dig själv, du är viktig.

Jag önskar dig en trevlig helg och lycka till med ditt säkerhetsarbete!

Azita Shariati, VD Sodexo AB

Speak Your Mind

*