VD Azita Shariatis månadsbrev till medarbetare, juni 2018

Jag vill börja med att dela med mig av några goda och glada nyheter till er alla. Som ni vet är tillväxt ett av våra största fokusområden efter hälsa och säkerhet. Under de senaste veckorna har vi fått ett antal positiva besked från både befintliga kunder och även nya kunder om framtida samarbeten.

Det känns oerhört kul och inspirerande. Ni har säkert sett den glädjande nyheten gällande samarbetet med Tetra Pak och vi har även fått andra större affärer som påverkar oss positivt men som även kräver att vi alla bidrar med våra kompetenser för att stötta teamen som ska starta upp och drifta över 70 nya uppdrag under sommaren och hösten här i Sverige.

Vi har även sett positiva förbättringar inom hälsa och säkerhet, antalet arbetsolyckor minskas på våra arbetsplatser. Det är bra men vi har långt kvar tills vi når vårt mål som är noll arbetsolyckor.

Dags för Almedalen
Nu laddar jag för fullt inför Almedalen och det känns både spännande och intressant. Det här ett unikt tillfälle där politiken, näringslivet och det civila samhället träffas under en intensiv vecka för att skapa ett bättre Sverige. Om du vill veta mer om vad vi kommer att delta i för sammanhang och diskussioner så finns vårt program på hemsidan och du kan följa oss snabbt och smidigt dagligen via twitter:

@SodexoAB
@eva_kristensson
@AzitaShariati

Jag önskar er alla en trevlig sommar och hoppas att ni tar tillfället i akt och vilar upp er och kommer tillbaka till en spännande höst tillsammans.

Glad sommar!

Med vänliga hälsningar

Azita Shariati
President Nordics
CEO Nordic Healthcare
Country President Sweden

Speak Your Mind

*